Koken met ….

In de keuk'n van de Preusketiers moakn we Vlamse klassiekers grjit en we gebrukn doabie zwoveele meuglik West-Vlamse marchandizze. Dad'es nog oltid 't beste!
Ge moe ginnen sjef-kok zin voe die recept'n wok en kji te probeern, want mè de tips van Ann Destoove goat olles vantzelfst. (Ze zegn da ze nog in gank gewist es mé Piet Uzzentruyt dus ze kan ter tjin en tander van!)
Suggesties voe een recept?
Stuur moa deure noa preus@depreusketiers.be
De recepten schrijven we uit in het algemeen Nederlands, want dat leest nét iets vlotter.
Konijn ip preuske wijze (en brun bier natuurlik)
TIP : als je tijd hebt, maak dit gerecht gerust de dag voordien. Zo heeft het geheel nog meer tijd om alle smaken op te nemen.Vwoa dajje begunt Dep het konijn droog met keukenpapier en kruid het langs alle kanten met peper en zout. Pel de ui, snij hem in twee en dan...